EBÉDBEFIZETÉS


Tisztelt Szülők!

A járványhelyzetre való tekintettel változik az étkezések befizetési rendje.

A jelenleg már átutalással fizető gyermekekre ezek a változások nem vonatkoznak, hiszen a szülők már e-mailben kapják a fizetendő összeget és utalják a megadott határidőre.

A jelenleg készpénzben fizetők szülők, amennyiben lehetséges, kérjük, hogy az ebédbefizetést átutalással rendezzék. Ehhez szükségünk lesz egy e-mail címre és egy átutalási nyilatkozatra. Az e-mail címet, melyre a további tájékoztatást szeretné kapni, szíveskedjék megküldeni a gregusne.agnes@jszszgyk.hu email címre, amelyben megírja gyermeke nevét, osztályát és iskoláját.

Amennyiben továbbra is készpénzben szeretné rendezni az ebédbefizetést, úgy kérem, a kiírt pontos összeget az előre megadott befizetési napokon borítékba szíveskedjék betenni, melyet gyermekével küldjön be részemre. A borítékra írja rá a gyermek nevét, osztályát. A nyugta a borítékban kerül visszaküldésre.

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülők esetén az étkezés megrendelése a korábbi évekhez hasonlóan történik. Amennyiben még nem hozta be az iskolába kérem, beküldeni egy borítékban a gyermekkel. Egy nyilatkozatot küldünk, melyet kitöltve kérünk aláírva visszaküldeni.

Kérjük a szülőket, e-mailen, vagy a befizetési borítékon tájékoztassanak:

– ha gyermekük étkezési rendje változik
– jogosult lett-e kedvezményre, vagy már nem jogosult
– kér-e diétás étrendet gyermeke részére
– szüksége van-e speciális menüre

A feni adatokra az étkezési díj pontos kiszámítása, illetve az étkezés pontos megrendelése miatt van szükség.

Amennyiben kérdése van, illetve további tájékoztatásra lenne szüksége, az alábbi elérhetőségeken megteheti:

Gregus Ferencné
JSZSZGYK gazdasági ügyintéző
06-20-219-5738
gregusne.agnes@jszszgyk.hu

Budapest, 2020. szeptember 15.