englishdeutschitaliano

Iskolánk hírei a 2020/2021-es tanévben

Idei / korábbi évek hírei:   

Az Oktatási Hivatal - a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 30. § (5) bekezdés c) pontjában biztosított jogkörében hivatalból eljárva - a Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskolában a koronavírus megjelenésével kialakult veszélyhelyzet miatt 2020. október 21. napjától 2020. október 22. napjáig a 6/TZ, a 7/S és a 7/TZ osztályban rendkívüli szünetet rendel el.

Iskolavezetés

bővebben

TÁJÉKOZTATÁS

 
Covid-19 esetekkel összefüggő aktuális intézményi állapot:
 
Igazolt koronavírusos diákok száma: 0
 • Igazolt koronavírusos pedagógusok száma: 1
 • Házi karanténban lévő osztályok száma: 4
 • Tantermen kívüli digitális oktatásban tanuló osztályok száma: 0
 • Rendkívüli szünet miatt otthon tartózkodó osztályok száma: 0

2020. október 23.

bővebben

 

bővebben

Számunkra, akik gyermekekkel foglalkozunk, a legfontosabb elismerés az a mosoly és szeretet, amit az iskolában kapunk nap mint nap! De vannak olyan elismerések, melyek kívülről erősítenek meg minket abban, hogy jól csináljuk és eredményesen munkánkat. Iskolánkból nagyon sok kolléga részesült már elismerésben vagy kitűntetésben az elmúlt évek folyamán, akikre büszkék vagyunk. Az idén sem volt ez másképp.

bővebben

A 2020. szeptember 25-i Vajda-futás győztesei

bővebben

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!

2021. február 13-17. között Zakopane-Poronin ad otthont a Vajda sítábornak, ahová a nem síelőket is várjuk különböző szabadidős és turisztikai programokkal. Bízunk abban, hogy a szabályozások lehetővé teszik, hogy februári programunk megrendezésre kerüljön. Csak abban az esetben utazunk, amennyiben nem lesz korlátozás érvényben!
Részletek a plakátra kattintva:

  

bővebben

A Magyar Diáksport Szövetség kitüntetését vette át Borka Gábor a diáksportban végzett kiemelkedő munkájáért. Gratulálunk!

 
https://www.mdsz.hu/kategoria-nelkul/2020/09/22/a-diaksportert-vegzett-kiemelkedo-munkaert-adott-at-elismereseket-iden-is-kuldottgyulesen-az-mdsz/

 

 & bővebben

 


Tisztelt Szülők!

Felhívjuk a figyelmet a jelenlegi vírushelyzetben a szabályok fokozottabb betartására:

 • Kérjük, a szülők ne tartózkodjanak az épületben! Ha szükséges, telefonon vegyék fel az iskolával a kapcsolatot.
   
 • Alsó és felső tagozatosoknak egyaránt KÖTELEZŐ a maszkhasználat a szünetekben a közösségi terekben.
   
 • A tanuló hiányzása esetén orvosi igazolás szükséges.
 

 

bővebben

Kedves Szülők!

     Lassan az első tanítási hét végéhez érünk! Hosszú hónapok után újra együtt lehetnek az osztályok, örülhetnek egymásnak a gyerekek. Az első hét feladata volt, hogy ennyi távollét után újra az iskolára hangolódjanak, megszokják újra az iskolai szabályokat, amelyek kiegészültek a vírushelyzet miatt kialakított rendekkel. Az osztályfőnökök sokat beszélgettek a gyerekekkel az elmúlt időszakról, kibeszélhették az online tanulás előnyeit és hátrányait, megpróbálták a közösséget erősíteni.

bővebben

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma az aktuális vírushelyzetet nyomon követve folyamatosan változtat és szigorít az iskolai járványügyi protokollon. Aktuális járványügyi protokollunk megtekinthető a képre kattintva.
 

 
bővebben

A 27. Országos Diákfilmszemlén általános iskolás kategóriában FŐDÍJAT nyertünk a Telezombie című filmünkkel. Az alkotók a volt 8.z osztályos média szakkörösök: Farkas Márton, Szoboszlai András, Viszlay Vejke, de közreműködtek még sokan, akik a stáblistán szerepelnek - nekik is nagyon köszönjünk a részvételt!

 

 

bővebben

ugrás a lap telejére

 • Elérhetőségek
 • 1089 Budapest, Vajda Péter u. 25-31.
 • Tel.: 333-4913
 • Igazgató tel.: 313-7417
 • Mobil tel: 06-30/297-1185
 • Email: info@vajdaiskola.hu
weblap készítés