englishdeutschitaliano
Iskolánk - Tanórán kívüli tevékenységek

Erdei iskola

Az elmúlt esztendőktől kezdve több osztálynak lehetősége nyílt erdei iskolai részvételre. Cél, hogy a tanulók 8 év során legalább egyszer egy hét időtartamra részt vegyenek ilyen foglalkozáson. Az erdei iskola több mint kirándulás: a szervező pedagógusok által megtervezett komoly ismeretátadás, pedagógiai munka színtere, a nevelési és tantervi követelmények teljesítését segítik itt táborszerű módon, az iskola falain kívül. Hagyományosan iskolai szervezésű táborokban vehetnek részt az érdeklődő tanulók minden évben. 
Az erdei iskolai foglalkozások helyszíne: Magyarkúti erdei iskola, Káptalanfüredi tábor (fenntartó: Józsefvárosi Önkormányzat), illetve évente egy – pályázati forrásból támogatott – erdei iskola változó helyszínen.

 

 2015-2016-os tanév

2.s 3.z osztállyal Magyarkúton jártunk

Reggel elindultunk a busszal Veresegyházára a Macifarmra. Kevesen voltak minden macit megetettünk. Vácott a pókos játszótéren kipróbáltuk milyen jól mászunk. A táborban elfoglaltuk a szobákat. Szerencsére aranyos anyukák felhùztàk az ágyneműt. Nagyon fincsi vacsorát kaptunk. Fekvés után mindenki hamar elaludt Kedden a tanulás után batikoltunk. Jól sikerültek a pólók. Ebéd után horgásztunk. Az nyert, ai először fogta ki a halacskát. Mikor már sok halat fogtunk ki, célbadobás következett Sötétedés után rókavadászatot játszottunk. Szerdán Verőcére mentünk. Fagyizást követően játszottunk a Duna parton. Este készültünk a másnapi tábortűzre. Csütörtökön tréfás és ügyességi feladatok után kókuszgolyót készítettünk. Sajnos esni kezdett, így a műsor és a játék a foglalkoztatóba szorult. Szép és izgalmas hét után mindenki nagyon örült a szüleinek.
Jó volt a táborban!

Időpont Résztvevő osztályok  Helyszín Szervező pedagógusok 
2015. feltöltés alatt...      
       
       
       
       
       

 

ugrás a lap telejére

  • Elérhetőségek
  • 1089 Budapest, Vajda Péter u. 25-31.
  • Tel.: 333-4913
  • Igazgató tel.: 313-7417
  • Mobil tel: 06-30/297-1185
  • Email: info@vajdaiskola.hu
weblap készítés