englishdeutschitaliano
Média

Újságcikkek

 http://jozsefvaros.hu/hir/5398/floorball-kupa-a-vajdaban

SZLOVÁKIÁBÓL IS ÉRKEZTEK A TORNÁRA

Floorball kupa a Vajdában

2018. január 08. hétfõ

 

Másodszor került megrendezésre a Vajda Budapest Open floorball kupa az önkormányzat támogatásával a Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskolában január 5-én és 6-án. A tornát, melyre több vidéki és egy szlovák csapat is érkezett, Sántha Péterné alpolgármester nyitotta meg.

Az alpolgármester köszöntötte a csapatokat és eredményes játékot kívánva elmondta: nagy öröm számára, hogy ebben az iskolában az újév is ilyen mozgalmasan és vidáman kezdődik.
 

„Amikor az ember egy jót mozog, utána az agya is fogékonyabb, aminek a Vajda iskola ékes példája” – tette hozzá Sántha Péterné.
A tornára tíz csapat érkezett, köztük budapesti, érdi, komáromi és egy szlovák csapat is, és két – U13-as és U10-es – korcsoportban mérkőztek meg egymással az iskola felújított tornasátrában. 
 

A pénteki napon a nagyobbak versenyeit kísérhettél (sic!) figyelemmel a résztvevők, ahol végül az érdi Dunai Krokodilok bizonyultak a legjobbnak. A második helyet a Vajda Villám, a harmadikat pedig az SZPK Komárom szerezte meg. Három különdíjat is kiosztottak: a legjobb játékos Simon Tihamér (Dunai Krokodilok) lett, a legjobb kapusnak járó elismerést Vályi Matild (ARES) kapta, a legjobb hátvéd díját pedig Molnár Marcellnak (Vajda Villám) ítélték.

Kiváló hangulatban zajlott szombaton a kisebbek tornája is. A szurkolók dudákkal, zászlókkal biztatták a csapatokat. Óriási csatában végül a szlovák Zahorska Bystrica szerezte meg a győzelmet, míg a második a Vajda Villám, a harmadik pedig a SZPK B lett.
Fotó: Senger Nikolett/Józsefváros újság; Vajda Péter Általános Iskola

 

vissza az idei cikkekhez | vissza a kezdőoldalra

ugrás a lap telejére

  • Elérhetőségek
  • 1089 Budapest, Vajda Péter u. 25-31.
  • Tel.: 333-4913
  • Igazgató tel.: 313-7417
  • Mobil tel: 06-30/297-1185
  • Email: info@vajdaiskola.hu
weblap készítés