englishdeutschitaliano
Média

Újságcikkek

jozsefvaros.hu, 2018. március 13. kedd

 

ÉREM, LABDA ÉS UGRÓKÖTÉL VOLT A JUTALOM

Óvodás sorverseny a Vajdában

2018. március 13. kedd

Idén is összemérhették ügyességüket és gyorsaságukat a kerületi gyerekek a józsefvárosi Vajda-kupa óvodás sorversenyen a Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskolában. A vidám sporteseményen öt óvoda indult hat csapattal. Az érmeket és a győztesnek járó kupát Sántha Péterné alpolgármester adta át a gyerekeknek.

A sportesemény Szabóné Szél Julianna igazgató köszöntőjével vette kezdetét, aki elmondta, nagy öröm számára, hogy továbbra is lankadatlan az óvodák lelkesedése: idén öt kerületi óvoda – a Pitypang, a Katica, a Napsugár, a Kincskereső és a Százszorszép – összesen hat csapata vett részt a tornán.

A közös bemelegítést követően a kicsik óvodáik színeiben gyorsasági és ügyességi sorversenyeken mérték össze tudásukat. A változatos feladatok – futó váltó, pókjárás, rákjárás, páros alagútváltó, korongegyensúlyozás tollasütőn és hullahoppkarikán átbújás – közben izgatottan és elszántan szurkoltak egymásnak.

A küzdelem nagyon szorosnak bizonyult, ismét egy-két ponton dőlt el a verseny, melyből a Katica 1-es csapata került ki győztesen.

Sántha Péterné alpolgármester leszögezte, aki ma részt vett ezen a sporteseményen csak nyertes lehet, hiszen egy jót mozgott és remek élménnyel lett gazdagabb. Mint mondta: csodás dolog, hogy a Vajda minden évben veszi a fáradságot, és megrendezi az eseményt.

A jó élmény és az érmek mellett minden óvodás illatos gumilabdát és egy színes ugrókötelet vihetett haza. 

Fotó: Huszár Boglárka/Józsefváros újság

vissza az idei cikkekhez | vissza a kezdőoldalra

ugrás a lap telejére

  • Elérhetőségek
  • 1089 Budapest, Vajda Péter u. 25-31.
  • Tel.: 333-4913
  • Igazgató tel.: 313-7417
  • Mobil tel: 06-30/297-1185
  • Email: info@vajdaiskola.hu
weblap készítés