englishdeutschitaliano

Sporthírek

"2019.05. 10-én  IV. korcsoportos budapesti labdarúgó diákolimpián vettünk részt lányokkal és fiúkkal egyaránt. 

Lányokkal korábban még nem indultunk el labdarúgó diákolimpián, de ha már idén kaptunk három igazolt játékost, úgy gondoltuk miért ne, és neveztünk a megmérettetésre. épp ezért elhatároztuk, hogy a győzelemért megyünk! Szerencsére lányaink nem hazudtolták meg magukat, és hozták a kötelezőt! Melynek függvényében 18-2-es gólaránnyal budapesti bajnokként kvalifikálták magukat a június végén megrendezésre kerülő országos diákolimpiára, ahol minden bizonnyal Balogh Laurával erősödve tudunk részt venni majd!
 
 

a csapat tagjai:
Bokros Lilla 8.t
Pap Nóra 8.t
Olár Rebeka 8.t
Felkai Sára 8.s
Farkas Lili 8.s
Pásztor Amanda 7.s

A fiúknál sajnos a versenykiírás miatt sajnos nélkülöznünk kellett az nb-s játékosainkat, így ezúttal egy viszonylag felforgatott csapattal vettünk részt. Bár az első meccsen (szokásainkhoz mérten) egy viszonylag nagy zacskót kaptunk ellenfelünktől (0-4), a további három csoportmeccsen egyaránt győzni tudtunk (4-3, 3-0, 2-0), és a körbeverések miatt az öt fős csoport első helyezettjeként mentünk tovább. Ezt követően az elődöntőben is sikerült nyernünk (3-0), de sajnos a döntőben fiatal csapatunk nem már nem bírt az erőfölényben lévő ellenfelünkkel szemben, és 4-1-es vereséget szenvedtünk. Azonban senki sem volt csalódott, hisz sikerült megismételnünk a tavalyelőtti helyezésünket, így fiaink Budapest második legjobb labdarúgóinak mondhatják magukat.

 
a csapat tagjai:
Kürtösi Tamás 8.s
Jároszkievicz Ferenc 8.s
Koncz Máté 8.s
Petri Dominik 7.s
Tóth Levente 7.s
Balázs Norbert 7.t
Horváth Dominik 7.t
Timofi Dániel 6.s
Do Duc Thien 6.s
Horváth Krisztofer. 5.t

Köszönöm a segítséget edzőtársamnak Árok Zoltánnak, aki segítsége nélkül valószínűleg az első vesztes meccs után agyvérzést kaptam volna!"
 
Mócsa Róbert
 
vissza az idei hírekhez | vissza a kezdőoldalra

ugrás a lap telejére

  • Elérhetőségek
  • 1089 Budapest, Vajda Péter u. 25-31.
  • Tel.: 333-4913
  • Igazgató tel.: 313-7417
  • Mobil tel: 06-30/297-1185
  • Email: info@vajdaiskola.hu
weblap készítés