U13 Magyar Kupa, 2023. október 7.-8.

U13 Magyar Kupa

Gábor bácsi beszámolója következik az előző hétvége eseményeiről:

“Október 7-én a Vajda CH U13 lány csapata Paksra látogatott az U13 lány Magyar Kupa küzdelmeire. Sajnos egyik kapusunk sem tudott velünk utazni, Fehér Dzsesszinek és Németh Hannának is ki kellett hagynia a tornát.

Minden meccsen más védett, de alkalmi kapusaink fantasztikusan teljesítettek, a játékosok remekül játszottak. Minden meccsünket megnyertük, a döntő találkozón a helyi csapat ellen is végig uraltuk a meccset. A torna gólkirálya Török Zoé lett.

Gratulálunk a bajnokoknak!

Babitz Boróka, Demeter Kata, Farkas Emma, Kenéz Karina, Merena Tímea, Szabó Nóra, Török Gréta, Török Zoé

Október 8-án Komáromba utaztunk a fiúk U13 Magyar Kupájára. A nagyok mellett az egy héttel azelőtt U11 Magyar Kupát nyert kicsik is elutaztak tapasztalatszerzésre. A kicsik és a nagyok is csak egy góllal maradtak alul a hazai csapattal szemben. A kicsik örömmel, a nagyok bosszankodva fogadták ezt. Sajnos a játékunk nem volt zökkenőmentes, túl sok gólt kaptunk, így lemaradtunk az aranyéremről. Bár nem lehetünk elégedettek, de soha rosszabbat, mint ezüst és bronzérem.

II. hely Nguyen Marci, Bodon Bence, Kurucz Barni, Csebzán Kolos, Merena Ádám, Molnár Beni, Pham Anh Huy Bobby, Márvány Gábor

III.hely Simon Magor, Nguyen Khan Tomi, Nguyen Bach Beni, Do Bao Ádám, Bernáth Boti, Bárány Máté, Simon Csanád

A torna Legjobb játékos: Nguyen Van Márton”

📷Sveda Alexandra, Novák Nóra

#avajdaösszeköt#csakavajda#vajdacsakegyvan#hajrávajda#általánosiskola#sportiskola#floorball