Karácsonyi üdvözlet

Kedves Gyerekek! Tisztelt Szülők!

A mai nappal elkezdődött a várva várt téli szünet! Szinte hihetetlen, hiszen mintha csak most kezdődött volna az iskola!
Kedves Diákok! Pihenjetek nagyon sokat, élvezzétek a karácsony minden percét: a várakozást, az ajándékozást és a sok-sok szabadidőt! Olvassatok minden nap egy keveset, egy mesét, egy verset… ami jó érzésekkel tölt el benneteket, és nagyon vigyázzatok magatokra!
Kedves Szülők! Köszönjük a megértést, a sok segítséget és biztatást, amiket Önöktől kaptunk! Fontos számunkra az is, hogy megbeszéljük a problémákat, hiszen csak így tudunk tovább lépni! Nagyon hiányoznak a személyes találkozások és beszélgetések, számunkra is nehéz ez az elzártság! De bizakodunk és reménykedünk, hogy tavasszal minden újra visszatér a szokásos rendbe!

Békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk!

„A karácsonyi szeretet, amit szívből kaptál, nem maradt benne a jókívánságokban. Az életre kelt, beléd költözött, és minden nap veled lesz. Nem vagy egyedül. Ez a szeretet minden ébredésnél vár, megfogja a kezed, elkísér az utcán, vásárol veled a boltban, és veled együtt dolgozik, végzi a feladatokat. Így a hétköznapok, bármit is hoznak, bármit is teszel, ünnepnapokká válnak.”

Csitáry-Hock Tamás